Arqueoescena participa en l’activitat VÈNCER A OLÍMPIA! CELEBREM UNS JOCS…A LA GREGA!

 

                                

 

Es tracta d’un projecte educatiu impulsat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona – MNAT sobre els Jocs Olímpics grec en què hi han participat els centres educatius de Centcelles, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Constantí.

Arqueoescena ha dirigit el projecte musical interpretat en la cerimònia d’obertura dels jocs, en la processó dels vencedors de les proves i en la celebració dels premis. La intepretació ha comptat amb un cor i un grup de percussionistes dels centres participants, a més de la flautista Núria Ferrer i la directora d’Arqueoescena, Maribel Panosa.

Vil·la romana de Centcelles, 3 de maig de 2018, 9.30 h
Vegeu-ne la notícia del MNAT.